Doprava ZADARMO nad 500 €
Potrebujete poradiť? Bezplatná infolinka! 0800 500 998
Čo hľadáte?

Zásuvka vždy na dosah s nabíjacou stanicou Nexus Escape

Nie je žiadnym tajomstvom, že jednou z hlavných nevýhod elektrického prúdu je jeho neprenosnosť. Všetko je v poriadku, kým sa človek nachádza na mieste pripojenom k elektrickej sieti. Problém však nastáva, keď potrebuje elektrickú energiu na cestách, na chate, stanovačke, či na rybách. Vtedy sú jeho možnosti veľmi obmedzené a až doposiaľ nebol na trhu dostatočne ľahký a prenosný záložný zdroj energie, ktorý by si človek dokázal odniesť so sebou a po ceste si nabiť notebook či batériu do fotoaparátu.

Bežné záložné zdroje sú veľmi ťažké a príliš nepraktické na časté prenášanie. Preto sa tím vývojárov v EGO POWER+ rozhodol priniesť na trh nové, inovatívne zariadenie, ktoré dokáže využiť energiu uloženú v 56V lítiových batériách EGO a premeniť ju na striedavý prúd, ktorý dokáže napájať bežné elektrospotrebiče – a tak vznikla nabíjacia stanica Nexus Escape. Toto inovatívne zariadenie váži len 0.5 kg a je ľahko prenosné. Dokáže napájať zariadenia do výkonu 150W a okrem jednej 230V/50Hz zásuvky sú k dispozícii aj dva USB výstupy pre nabíjanie zariadení napájaných cez USB.

Nabíjacia stanica Nexus Escape je kompatibilná so všetkými prenosnými batériami EGO, pričom už najmenšia 2.5 Ah batéria, ktorá váži len 1.2 kg, v sebe ukrýva až 140Wh elektrickej energie. O niečo väčšia 7.5 Ah batéria s kapacitou 420Wh dostatok energie na napájanie chladničky po dobu 12 hodín, 42” televízie po dobu 10 hodín, a taktiež postačuje na nabitie 27 smartfónov alebo 5 notebookov.

Či už si chcete zapnúť ventilátor alebo televíziu na chate alebo chcete mať doma záložný zdroj energie pre prípad výpadku prúdu, s nabíjacou stanicou Nexus Escape máte po ruke zdroj elektrickej energie kdekoľvek ste. Taktiež nájde svoje využitie na cestách pri nabíjaní notebookov, fotoaparátov alebo smartfónov. Zároveň je ideálna pre použitie v interiéri, kde na rozdiel od benzínového generátora neprodukuje žiadne emisie a jej prevádzka je veľmi tichá. Vďaka robustnej konštrukcii a prenosnej rukoväti máte v rukách skutočne ekologické a prenosné zariadenie, ktoré si môžete so sebou zobrať kamkoľvek.

 

NOVINKY, ZĽAVY a UŽITOČNÉ INFORMÁCIE DO VÁŠHO EMAILU

NOVINKY, ZĽAVY a UŽITOČNÉ
INFORMÁCIE DO VÁŠHO EMAILU

Získajte informácie o zľavách a užitočných informáciach od EGOPOWER

Zavríť formulár

Prihlásenie

Ešte nemáte svoj účet? Vytvorte si ho.

Registrácia

Už máte svoj účet? Prihláste sa

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaše osobné údaje budú použité na zjednodušenie používania tejto webovej stránke, na správu prihlasovania do vášho účtu a na iné účely opísané v dokumente pravidlá ochrany súkromia.