Doprava ZADARMO nad 500 €
Potrebujete poradiť? Bezplatná infolinka! 0800 500 998
Čo hľadáte?

Aká by mala byť ideálna kosačka na veľké plochy a nerovný terén

Bežné kosačky bývajú ťažké, nemotorné, zapáchajú od benzínu a ťažko sa štartujú. To môže prácu s nimi v náročnom teréne poriadne skomplikovať. Riešením môže byť nahradenie kosačky novou, ktorá disponuje dostatočným výkonom, výdržou a zároveň je aj praktická.

Kosačka na nerovný terén nemusí byť benzínová

Predstavte si kosačku, ktorá je tak ľahká a obratná, že s ňou bez problémov pokosíte trávu okolo stromov alebo kvetinových záhonov. Práve taká je napríklad kosačka LM1700E-SP, ktorá váži len 24 kg a má šírku skeletu len 46 cm. Nechýba ani jej vlastný pohon, ktorého rýchlosť si môžete nastaviť v rozmedzí 1.8-5.0 km/h, čo vašu prácu podstatne uľahčí.

Dlhý prevádzkový čas a stabilný výkon

Bez dostatočného výkonu by vaša kosačka bola len drahou hračkou. Vďaka modernému bezkefovému motoru je možné dosiahnuť výkon na úrovni benzínových kosačiek. Čerešničkou na aku kosačke je rýchlosť noža až 3000 ot./min. Kosačka LM1700E-SP si vďaka tomu poradí aj s vysokou a hustou trávou. Samozrejmosťou je tichá prevádzka s nízkymi vibráciami a prevádzkový čas až 50 minút pri použití 7.5 Ah batérie.

Komfort ako tajná zbraň kosačky na nerovný terén

Rovnako dôležité je aj pohodlie počas kosenia. Iste dobre poznáte útrapy pri štartovaní benzínového motora. Na rozdiel od neho aku kosačka LM1700E-SP prináša funkciu štartu jediným tlačidlom. Jednoducho stlačíte štartovacie tlačidlo, pritiahnete bezpečnostný spínač, a kosíte.

Kosačka určená na nerovný terén by mala mať tiež možnosť nastavenia výšky kosenia. Aku kosačky EGO POWER+ ňou disponujú. Preto stačí posunúť páčku a vybrať si jeden zo siedmich levelov v rozmedzí 20-80 mm. Nechýba ani režim hnojenia mulčovaním pokosenej trávy.

https://egopower.sk/wp-content/uploads/2020/04/EGO-kosacka-rozlozenie-C-spot-Klarka-v.1.3-1080-25p.mov

Kosačky na nerovný terén aj veľké plochy

V menších záhradách a v úzkych priestoroch oceníte najmä kosačky, ktoré majú nízku hmotnosť, sú obratné a ovládajú sa ľahko. Zvážiť môžete napríklad model LM1700E-SP (záber: 42 cm, hmotnosť: 24 kg) alebo LM1900E-SP (záber: 47cm, hmotnosť: 25 kg), ktoré sú zároveň ideálnymi kosačkami pre ženy.

Ľahko uskladniteľné a čisté

Akumulátorové kosačky EGO POWER+ umožňujú ľahkú manipuláciu. Nezaberú veľa miesta a môžete ich skladovať dokonca aj vo vertikálnej polohe.

 

Presvedčte sa, ako jednoducho sa manipuluje s našou výkonnou kosačkou v teréne a pozrite si praktický test od Garáž.tv.

NOVINKY, ZĽAVY a UŽITOČNÉ INFORMÁCIE DO VÁŠHO EMAILU

NOVINKY, ZĽAVY a UŽITOČNÉ
INFORMÁCIE DO VÁŠHO EMAILU

Získajte informácie o zľavách a užitočných informáciach od EGOPOWER

Zavríť formulár

Prihlásenie

Ešte nemáte svoj účet? Vytvorte si ho.

Registrácia

Už máte svoj účet? Prihláste sa

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaše osobné údaje budú použité na zjednodušenie používania tejto webovej stránke, na správu prihlasovania do vášho účtu a na iné účely opísané v dokumente pravidlá ochrany súkromia.